Kilpailu

18.03.2002 Irja Jokelin .

Kilpailu

Rutjanlinna-lehti järjestää lukijoilleen kirjoituskilpailun. Kilpailu on kaikille avoin. Osallistua voi myös usealla tekstillä. Tarinoiden tulee olla muodoltaan lähinnä satiirisia pakinoita. Odotamme toisin sanoen ivailevan koomisia juttuja. Tarinoiden pituus – tai itse asiassa lyhyys – saa olla korkeintaan kaksi konekirjoitusliuskaa (liuskassa noin 30 riviä, 2 sentin marginaalit, kirjasinkoko 12 pistettä, n. 500 sanaa).
Kilpailun aihe on vapaa. Kirjoitus voi siten käsitellä historiallisia, ajankohtaisia tai tulevia asioita, henkilöitä, tapahtumia tms. Tarina voi tietysti olla puhtaasti myös mielikuvituksen tuotetta.

Kirjoituskilpailuun osallistutaan nimimerkillä. Nimimerkki on kirjoitettava tekstin alkuun. Tekstiin liitetään kirjekuori, jonka päälle nimimerkki niin ikään on kirjoitettu. Kirjekuoren sisään kirjoitetaan täydelliset tiedot kirjoittajasta, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Jos teksti on kirjoitettu tietokoneella, pyydetään teksti toimittamaan lisäksi myös levykkeellä (vain nimimerkki myös levykkeelle). Kirjoittajaa pyydetään säilyttämään tekstinsä ja tarvittaessa lähettämään sen toimitukseen sähköpostina. Kilpailuaineistoa ei palauteta.

Kilpailutekstien on oltava ennen julkaisemattomia. Kilpailun järjestäjä varaa mahdollisuuden julkaista kilpailuun osallistuneita kirjoituksia Rutjanlinna-lehdessä ilman eri korvausta.

Kilpailun tuomarina toimii Rutjanlinna-lehden toimituskunta. Toimituskunnan jäsenet eivät voi osallistua kilpailuun. Kilpailussa jaettavien palkintojen yhteissumma on 200 euroa. Palkinto voidaan jakaa myös useammalle kuin yhdelle kirjoitukselle.

Kilpailutekstit on toimitettava osoitteella:

Rutjanlinna,
PL 16,
02131 Espoo,

30.4. 2002 mennessä.

Lisätietoja saa seuran sihteeriltä Katri Sarmavuorelta puh: (09) 461 284.