Uutisia (päivitetty 11.06.03)

11.06.2003 Arto Paasilinnan Seura ry .

PAASILINNA-PÄIVÄT TERVOLASSA 30. - 31. 8. 2003

Päivien ohjelmasivut on julkaistu netissä. Käy katsomassa osoitteessa:

Paasilinna-päivien ohjelmsivu

Arto Tukholmassa 3.4.2003

Arto valloitti Tukholman kirjallisen yleisön kaikissa esiintymisissään. Kirjakaupat ja Filnlanshuset olivat tupaten täynnä innostunutta yleisöä ja nimikkokirjailijamme nimikirjoitus oli kysyttyä tavaramerkkiä joka paikassa. Jonoja olisi riittänyt loputtomiin.
Ruosin tv-4, Aftonpladet, Suomenruotsalainen, Ruotsin radio, Expressen, sekä lukuisat muut tiedotusvälineet haastattelivat mestaria joka välissä. Oli ilo olla seuraamassa ja dokumentoimassa Arton ja suomalaisen kustantajan Sirkun yhteistyötä ja menestystä.
He matkustivat vielä Vesteråsiin ja ennen Suomeen paluutaan viime lauantaina monet tiedoitusvälineet haastattelivat vielä Artoa.

Seuraavassa Rutjanlinnassa kattava artikkeli tapahtumista.

Ruotsin seuran pj:ltä Ari Finniltä lämpimät terveiset, samoin muilta halituksen jäsenistä.

Kustantaja D. Brombergs oli myös hyvin tyytyväinen Arton menestykselliseen vierailuun.

Terveisin Hannu Hirvikoski