Vuosikokous Komediateatteri Arenassa 29.4.2004!

24.02.2004 Arto Paasilinnan Seura .

Hyvät jäsenet ja nimikkokirjailijamme tuotannon ystävät!

Elokuvaneuvos Ere Kokkonen on luvannut maan kuulun revyyteatterinsa vuosikokouspaikaksi torstaina 29.04. 2004 klo. 17.00 lähtien.

Ennen varsinaista vuosikokousta on Arto Paasilinna-päivät, jossa esiintyvät mm. itse kirjailija Arto Paasilinna. Hän jakaa myös omistuskirjoituksia tilaisuuden jälkeen. Taiteilija Mauno Laitinen esittää meheviä kohtauksia nimikkokirjailijamme tuotannosta. Teatterinjohtaja Ere Kokkonen esittelee erikoisen ja historiallisen Komediateatterin, joka viettää 10-vuotisjuhlia tänä vuonna. Teatterin suosio on ollut vertaansa vailla ja kerta toisensa jälkeen jotkut esitykset ovat olleet loppuunmyytyjä jopa yli sataprosenttisesti.
Ehkä paikalle saapuu näyttelijöitäkin, joiden esityksiä saadaan nauttia tilaisuuden lopuksi klo. 19.00 alkavassa Eren käsikirjoittamassa ja ohjaamassa kevään menestysmusikaalirevyyssä Rakastan rakastan!
Kokousvieraiden käytössä on teatterin tasokas ravintola (A-oikeudet)ja teatteriesityksen lippuihin olemme saaneet reilusti alennetut jäsenetuhinnat eli noin 20 euroa/hlö.

Tarkemmat tiedot vuoden ensimmäisessä Rutjanlinna-lehdessä, joka ilmestyy maaliskuun alkupäivinä. Nyt toki jo voi ilmoittautua sihteerille ja puheenjohtajalle, jos haluaa jäädä katsomaan musiikkirevyyn. Vuosikokoukseen tulevalta ei vaadita ennakkoilmoittautumista.

Arto Paasilinnan seura ry tarjoaa kokoukseen saapuville jäsenilleen pullakahvit! Joten merkitkää päivämäärä kalentereihinne ja saapukaa nauttimaan erikoisen hauskasta ja rennosta ilmapiiristä vuosikokousta ennen, kokouksen aikana ja erikoisesti sen jälkeen, kun alkaa Komediateatterin toiseksi viimeinen kevään esitys, Rakastan rakastan!

Vuosikokouspaikka on siis Komediateatteri Arena, lähiosoite Hämeentie 2, Helsinki. Vuosikokous on torstaina 29.04.2004 klo. 17.00 lähtien. Musiikkirevyy, Rakastan rakastan, alkaa klo. 19.00.

Arto Paasilinna seura ry:n hallituksen puolesta:
puheenjohtaja Hannu Hirvikoski