Aloitus: Tarvittaisiin paasilinna tuntemusta
Lähettäjä: Torniolainen | 27.08.2005 - 23:18 | |
Niin, Tornioon kun perustettu TornioWiki eli suomeksi ilmainen kaikkien muokattavissa oleva tietosanakirja. Artosta ei ole vielä juttua ja itselläni on tietämys asian tiimoilta varsin huono. Joten jos joku on kiinnostunut tekemään artikkelin Arton toiminnasta sekä kirjoista yms. tuotannosta, niin ei muuta kuin sivistämään muitakin ihmisiä. TornioWikin löydätte osoitteesta www.tornio24.net/torniowiki. www.tornio24.net ylläpitää TornioWikiä.

kiitollisina ottaisimme myös muut artikkelit Tornion kunnasta jos vain asia kiinnostaa ja mieli tekee sivistää mietä nuoria ja samalla myös vähän vanhempia. Samalla myös Torniosta kiinnostuneet ihmiset pääsevät helpommin käsiksi Tornioon.

Tämä ei ole mikään mainos sillä haluamme mahdollisimman toden mukaista tietoa ja siksi ehkä paras kirjoittaja on myös fani/seuran jäsen.

Jos ihmettelette että miksi moista on alettu edes tekemään johtuu se pelkästään siittä, ettei täällä Torniossa löydy tietoa internetistä, vaan kaikki on joko kirjoissa tai sitten vain ihmisten muistoissa. Eikö olisi syytä myös jättää nämä tiedot helposti ihmisten löydettäviksi?

"kerran kirjoitettu ei koskaan häviä"