Aloitus: Kerronta
Lähettäjä: Johanna | 10.09.2005 - 00:44 | |
Siis..olen nyt koko kesän ajan lukenut(ahminut)Arton kirjoittamia kirjoja ja olen tullut paljon onnellisemmaksi.Olen oppinut olemaan pienistä asioistakin onnellinen.
Mielestäni yksi parhaista on ehdottomasti "Volomari Volotisen ensimmäinen vaimo ja muuta vanhaa tavaraa"!!Voin todella samaistua näihin henkilöihin ihan "täysillä".Olenkin kirjoittanut Timo Koivusalolle että He, kaksi herkkää mutta niin peri suomalaista ihmistä tekisivät Arton romaanin pohjalta kotimaisen elokuvan.
TIEDÄN että tätä suomen kansa juuri odottaisi.
Lähetän tässä samalla jo kiitokseni Arto Paasilinnalle.Olet muuttanut elämäni.
Isäni kuoleman jälkeen en ole juuri mistään "valoa löytänyt elämääni",kunnes sain tutustua teoksiisi!
Tässä siis nöyrän suomalaisen naisen kiitos sinulle!
Kaikkea hyvää Sinulle Arto!
Lähettäjä: Johanna keskisuomesta edelleen! | 10.09.2005 - 00:45 | 1 | |
Maamme parhainta kirjallisuutta!Kehoitan kaikkia tutustumaan!
Lähettäjä: Hannu | 14.09.2005 - 10:10 | 2 | |
Nimikkoseuran puolesta lämpimät kiitokset sinulle arvosteluistasi ja ehdotuksistasi, Johanna. Olen täysin samaa mieltä Arton teosten suhteen. Itsekin sain aikoinaan lujasti lohtua omissa kriiseissäni mm. kirjasta Onnellinen mies.
Menestystä sinulle ja elämäniloa. Tervetuloa myös seuraan aktiiviseen toimintaan. Rutjanlinna-lehteen olisi ilo saada kokemuksiasi.

terv. Hannu
Lähettäjä: Elisa | 18.09.2005 - 03:03 | 3 | |
Hei kaikille!

Olen Johannan kanssa samaa mieltä, jos Arto Paasilinnan koko tuotanto otetaan huomioon.
Lähettäjä: Arto Paasilinna ® | 18.11.2005 - 11:55 | 4 | |
Hei, kyllä lämmitti vanhaa sydäntä nuo ylläolevat terveiset. Lähden tästä Ranskaan
viikoksi esiintymismatkalle. Sielläkin on paljon romaanieni lukijoita, ja nyt minulla on
tilaisuus heitä tavata Caenin kirjallisuusviikolla. Tervehtien Arto Paasilinna
Lähettäjä: Väinö | 23.11.2005 - 19:03 | 5 | |
Joululukemiseksi olen säästänyt Arto Paasilinnan viimeisimmän kirjan. Pyhät ovat ainoita, jolloin saan olla todella rauhassa. Sen lukukokemushetken haluan nauttia yksin, kuten olen monena aikaisempanakin vuotena tehnyt.