Aloitus: erinomainen numero
Lähettäjä: lukija merilapista | 28.09.2005 - 15:44 | |
Onnittelut päätoimittajalle ja muille lehteen kirjoituksia toimittaneille. Todella mielenkiintoinen numero. Kirjoitukset ovat erittäin kiinnostavia, sopivan pitkiä tai lyhyitä. Taidanpa lukaista lehden vielä toiseen kertaan.
Niin.. , Arton paras kirja? Välillä se on Ulvova mylläri, toisinaan ollaan Isoisää etsimässä. Vuosien päästä se saattaa läytyä vaikkapa kärsästä!
Lähettäjä: Lasse | 29.09.2005 - 09:33 | 1 | |
Täysin samaa mieltä, suuret kiitokset lehdestä!

Päätalo-fanina, kuulunhan myös Kalle Päätalon seuraan, lämmitti Taivalkosken juhlien osuus lehdestä, vaikka olinkin siellä jo kesällä paikanpäällä puheet kuulemassa.

Kuitenkin se Liettuan esitelmän osuus, tai oikeastaan analyysihän se on, kiehtoi niin, että kaivoin edellisenkin Rutjanlinnan esiin!
Tämä taas on aiheuttanut sen, että osa uuden lehden jutuista on edelleen lukematta. Kerrassaan mainioita artikkeleita molemmissa lehdissä, kiitokset vielä!
Lähettäjä: Irmeli | 04.11.2005 - 08:31 | 2 | |
Tehdäänkö todella näin tasokasta lehteä talkoovoimin?

Irmeli ihmettelee
Lähettäjä: No kai | 04.11.2005 - 08:42 | 3 | |
Luulen, että tasokkaimmat tuotokset syntyvät juuri innostuksesta asiaan. Rutjanlinnaa selaillessa tulee tunne, että kohta se räjähtää isoksi lukupaketiksi. Millaiseksi, vielä sitä voi vain arvailla.

Mikko
Lähettäjä: Milloin | 07.11.2005 - 19:12 | 4 | |
Milloin ilmestyy seuraava numero?

Lähettäjä: Hannu/toimitus | 09.11.2005 - 11:05 | 5 | |
Seuraava Rutjanlinna (4/2005) ilmestyy ja toimitetaan joulukuun alkupäivinä jäsenille. Pienimuotoisesti lehteä on myytävänä myös Akateemisessa kirjakaupassa Helsingissä.

Hyvää talven alkua!

terv. Hannu