Aloitus: EE for IB diploma
Lähettäjä: RiikkaO | 09.01.2006 - 11:35 | |
Teen laajaa tutkimusta Paasilinnan kirjoista Hirnuva maailmanloppu ja Ihmiskunnan loppulaukka ja tutkimustani varten tarvitsisin paasilinnan mielipiteitä ja vastauksia muutamiin kysymyksiin, jotka koskevat teoksia ja niiden kirjoitus prosessia. Kysymykseni tälle palstalle onkin: Miten ja mistä kautta saan yhteyden henkilökohtaisesti Paasilinnaan? vastauksen voi lähettää myös sähköpostiin. Asiani on täysin asiallinen.
 RE: EE for IB diploma
Lähettäjä: Arto Paasilinna ® | 11.01.2006 - 10:50 | 1 | |
Hei, minulle voi osoittaa kirjeen tai muun kyselyn nimikkoseuran (Arto
Paasilinnan Seura ry) kautta. Puheenjohtaja on kirjailija Hannu Hirvikoski ja sihteeri