Aloitus: Arto Paasilinna Helsingin kirjamessuilla
Lähettäjä: Hallitus tiedottaa | 27.10.2004 - 19:48 | |
Arto Paasilinnan seura ry osallistuu Helsingin kirjamessuille Suomen Kirjailijanimikkoseurojen osastolla 6 n 34. Siellä on mm. Rutjanlinna-lehtiä saatavissa, ostettavissa uutta Pekka Vuoren suunnittelemaa kirjamerkkiä sekä muutamia teoksia, joissa on kirjailijan nimikirjoitus.
Arto Paasilinna vierailee osastolla ainakin sunnuntaina, tiedoitamme siitä vielä tarkemmin.
Tervetuloa juttelemaan APS:n päivystäjien kanssa ja tapailemaan muitakin Suomen kirjailijaseurojen edustajia.

Hannu

RE: Arto Paasilinna Helsingin kirjamessuilla
Lähettäjä: Arton ja seuran esiintymiset | 28.10.2004 - 09:11 | 1 | |
Perjantaina 29.10. klo. 15.00 Ballroom 1-lavalla esiintyvät Kirjailijoiden nimikkoseurojen edustajat Matti Nummenpää, Laura Finne-Elonen, Hannu Hirvikoski ja Päivi Istala.
Haastattelijana Katri Sarmavuori

Arto Paasilinna on Aleksis Kivi-esiintymislavalla sunnuntaina 31.10. klo. 13.30. Hän kertoo romaaninsa, Tohelo suojelusenkeli, taustoista. Haastattelija J.P.Pulkkinen