Aloitus: Arto Paasilinnan seura ry:n vuosikokous 15.4.2005
Lähettäjä: Hallitus/Hannu | 13.03.2005 - 18:55 | |
Kutsu Arto Paasilinnan seura ry:n vuosikokoukseen.

Vuosikokous pidetään perjantaina 15.4. 2005 klo. 17.00 Espoon kaupunginteatterin kahviossa, osoite Revontulentie 8 A Espoo (Tapiola). Esillä sääntömääräiset asiat. Kokouksen yhteydessä kahvitarjoilu.

Kokouksen jälkeen klo. 18. pienimuotoinen Arto Paasilinna-seminaari kahviossa.
Ohjelma: Teatterinjohtaja Jussi Helminen esittelee teatterinsa, Arto Paasilinna kertoo kuluvan vuoden aikana julkaistavista kirjoistaan ja tapahtumistaan, Katri Sarmavuori esitelmöi aiheena, Arto Paasilinnan romaanien lentävät lauseet. Lausuntataiteilija Mauno Laitinen esittää otteita Arto Paasilinnan tuotannosta.

Lämpimästi tervetuloa!

Arto Paasilinnan seura ry:n hallituksen puolesta
puheenjohtaja Hannu Hirvikoski

Seminaarin jälkeen alkaa Espoon kaupunginteatterin esitys, Isoäiti ja Isoherra.
Alennetut liput vuosikokoukseen osallistujille 15 euroa/henkilö. Varaa lippusi ajoissa suoraan Espoon kaupunginteatterista, yhteystiedot ja varaukset: Pirkko Oksanen puh. 09-43935511.pirkko.oksanen@espoonteatteri.fi. Kotisivu:www.espoonteatteri.fi

Isoäiti ja Isoherra on musta komedia muistoista, tunteista ja ihmissuhteista. Ohjaus Juha Malmivaara,näyttelijät teatterineuvos Eila Roine, Timo Torikka, Irja Korhonen, Robin Svartsröm, Cecile Orblin, Taisto Oksanen ja Jukka Voutilainen. Lisäksi mukana tanssijoita Teatterikorkeakoulun tanssitaiteen laitokselta.