Aloitus: Iloinen kesäretki Karstulaan ja Seinäjoelle!
Lähettäjä: Hannu/hallitus | 06.07.2005 - 09:44 | |
Halukkaille tiedoksi:

ARTO PAASILINNA SEURA KOKOONTUU KARSTULASSA 6.8.2005

Menestyskirjailija Arto Paasilinna nimikkoseurueineen vierailevat
lauantaina 6.8.2005 klo.12-13.30 Karstulan kulttuuritilaisuudessa Pauli ja Tuula Perälän matkailutilalla Soinintie 1644 Vahanka.

Pohjoisesta tilaisuuteen saapuvat muun muassa Arto Paasilinnan seura ry:n Pohjoisen jaoston kyläpäällikkö Markku Volotinen, pakinoitsija ja postimerkkikeräilijä Kalevi Jylhänkangas, kirjailija Mirjam Kälkäjä,Varejoen kuoro sekä Tervolan kunnan johtohenkilöitä. Yhteensä noin 50 henkeä.
Etelästä tulevat kirjailija Arto ja Terttu Paasilinna, nimikkoseuran pj. kirjailija Hannu Hirvikoski, sihteeri-rahastonhoitaja kirjailija, uutispäällikkö Hannes Markkula, taiteilija Raimo Sallinen Tuula-vaimon kanssa sekä seuran
yhteisöjäsen isännöitsijä Veikko Helin seurueineen, ym. 20 henkeä.

Yhteensä siis lähes 80 jäsentä ja heidän läheisiään kokoontuu Perälän matkailutilalle Karstulan Vahankaan, joka sijaitsee noin 16 km. Karstulan kirkolta Soiniin päin.
Arto Paasilinna ja nimikkoseuralaiset haluavat tervehtiä Karstulan kuntaa ja tuoda oman korkeakulttuurillisen tapahtumapäivän ystävänsä Pauli ja Tuula Perälän uudelle matkailutilalle. Tilaisuus on avoin yleisölle ja julkiselle sanalle.

Ohjelma iloisessa kesäpäivässä Karstulassa lauantaina 6.8.klo.12.00-13.30

Kulttuuripäivän avaus: Arto Paasilinnan seuran pj. kirjailija Hannu Hirvikoski
Kunnanjohtaja Jukka Hiltunen: Tervetuloa Karstulaan
Pauli Perälä: Tervetuloa matkailutilalle
Hannu Hirvikoski: Karstulassa syntyneen Nätti-Jussin tarina
Varejoen kuoron esitys
Pakinoitsija Kalevi Jylhänkangas: Pohjoisen kirjailijat Erno Paasilinna, Pentti Haanpää ja Timo K. Mukka
Nimikkokirjailija Arto Paasilinnan puheenvuoro tai haastattelu
Mahdollisesti elokuvaneuvos Ere Kokkosen haastattelu
Varejoen kuoron esitys

Pauli Perälä esittelee yleisölle matkailutilaansa. Mahdollisuus myös onkimiseen, soutelemiseen, uimiseen. Tilan vieressä komea
koskialue.
Ruokailun jälkeen Arto ja Terttu Paasilinna seurueineen jatkaa
matkaa Seinäjoelle, missä klo 19.00 alkaa Arto Paasilinnan romaanin mukaan sovitettu kesäteatterinäytelmä Onnellinen mies. Näytelmän ohjaa Juha Laitila. Pääosissa mm. näyttelijät Pekka Räty, ym.

Jos olet innostunut tulemaan mukaan, yhteys 15.7. mennessä APS:n puheenjohtajaan tai sihteeriin. Pohjoisesta kyläpäällikkö Markku Volotiseen.