Aloitus: mauri
Lähettäjä: Gerard Rijerse | 09.09.2005 - 10:08 | |
Hyvää Päivää,

Arto Paasilinna on hyvin tunnettu kirjailija myös meillä Alankomaissa. Ja on hauska lukea hänet kirjat.

Mutta. On myös Mauri Paasilinna. Ja minä olen erään ryhmän jäsen joka on kääntämässä Maurin tarinat.

Eilen minä sattumalta näin josakin internetissa että on olemassa myös Mauri Paasilinnan seura, Mutta minä en voi löytää sen enää.

Vaikka minä pelkään että voisi olla joku kilpailu teidän ja Maurin seura välillä, minä haluaisin kysyä tiedättekö maurin seuran osoite.

Terveisin,

Gerard Rijerse
Lähettäjä: Hannu | 12.09.2005 - 22:35 | 1 | |
Iltaa, Gerard.

Emme valitettavasti tiedä, että Mauri Paasilinnalla olisi omaa nimikkoseuraa. Emme kilpaile, olisimme todella iloisia, jos hänelläkin olisi oma seuransa. Ehkä joku hänen faneistaan sellaisen perustaisi? Tunnen ja arvostan paljon kirjailija Mauri Paasilinnan tuotantoa ja toivon parasta menestystä hänen kirjoistaan tehdyille käännöksille. Jos voimme jotenkin olla avuksi, teemme sen parhaamme mukaan.

Terveisin puheenjohtaja Hannu Hirvikoski

Lähettäjä: MAAAUUURRIIII | 17.03.2006 - 09:33 | 2 | |
Tätä viestiä siivottu ylläpidon toimesta
Lähettäjä: Fani | 06.04.2006 - 09:25 | 3 | |
Maurin kirjat ovat ihania! Olen lukenut ne kaikki. Odotan innolla seuraavaa, jatkoa Korpivaellukselle.