Aloitus: Helsingin kirjamessut oli menestys seuralle!
Lähettäjä: Hannu/hallitus | 31.10.2005 - 09:11 | |
Hyvät ystävät!

Helsingin kirjamessut olivat Arto Paasilinnan seura ry:lle kaikkien aikojen ylivoimaisesti suurin esittely-, näyttö- ja kontaktitilaisuus yleisölle. Noin 47 000 ihmistä kävi messuilla ja osastomme yhdessä Komediateatteri Arenan kanssa oli hyvin sijoittunut ja kiinnosti suurta yleisöä. Lisäksi kustannukset muihin näyttelyasentajiin verrattuna APS:n osalta jäivät hyvin pieniksi, kiitos siitä yhteistyökumppanille Komediateatterin Ere ja Anna-Maija Kokkoselle ja Pekka Jokiselle.

Neljän päivän aikana APS:n ruokapalkalla toimineet ahkerat päivystäjät Ossi Hirvikoski, Hannu Hirvikoski, Arja Vauhkonen, Marjaana Kytö, Ulla Hirvikoski, Sakari Saikkonen, Eeva Salminen jakoivat reilut tuhat vanhempaa Rutjanlinnaa, myivät yhdeksän Suomalaista kärsäkirjaa (enempikin olisi mennyt, jos olisi ollut) sekä kirjamerkkejä ja joulukortteja, joita lahjoitimme myös sisarseuralle Ruotsiin.

Lisäksi saimme kirjamessujen aikana ilmaisia esiintymisiä kolme: Torstaina kirjailijanimikkoseurojen osastolla seuran esittely, perjantaina Aleksis Kiven suuri lava, Eren juontama menestystilaisuus Kokemus, ikä, ammattitaito, jossa mukana Arto Paasilinna, Olli Ahvenlahti ja allekirjoittanut. Komediateatterilaisten näytelmäesitykset tilaisuuden yhteydessä olivat nautittavia. Kiitos heillekin. Lauantaina Kullervo-salissa haastattelin Ereä, Artoa ja lyhyesti Hannesta ja saimme näytteitä kahdesta Eren ohjaamasta elokuvasta, jotka liittyivät Arton teoksiin.
Tilaisuuksien yhteydessä Arton ja Eren vierailut omalla osastolla olivat kivoja ja mieleenpainuvia hetkiä ja yleisölle merkittäviä. Kiitos!
Sunnuntaina messujen jälkeen osaston purkutilaisuudessa totesimme lyhyesti Komediateatterin Pekka Jokisen kanssa, että kokeilu oli onnistunut ja siitä on hyvä jatkaa seuraavia messuja ajatellen.

Jalat kipeinä, mutta muuten tyytyväisenä vielä kerran kiitos talkoolaisille mahtavasta panoksesta. Tarkemmin messuista seuraavassa Rutjanlinnassa ja hallituksen kokouksessa.

Parhain terveisin, Hannu

Hannu Hirvikoski